Opleidingen

Heb je wel eens nagedacht over het belang van professionele training in de schoonheidsindustrie? En de voordelen van het behalen van een diploma in de beauty industrie?

Beautylink biedt ook naast een brede selectie aan premium beautycare apparatuur (zoals de ICE diode laser, Hifu en Co2 Fractional laser) ook verschillende opleidingen aan.  Hieronder vind je een overzicht van Beautylink opleidingen en specialisaties, zoals de Specialisaties Acne, Elektrisch Ontharen en het Branchediploma Schoonheidsspecialiste. 

Ook vind je per opleiding de inhoud, duur en aanvang, examens en diploma en studiegeld en examen geld. Ook informatie over bijvoorbeeld ANBOS staat hier vermeld. De Acne Behandeling is een ANBOS specialisatie. Ook Elektrisch Ontharen is een ANBOS specialisatie. 

Wil jij graag een eigen salon starten of liever in dienst bij een salon als Schoonheidsspecialist(e)? Wil je graag bijscholen of jezelf compleet omscholen? Dan ben je bij BeautyLink aan het juiste adres! Er is geen vooropleiding benodigd en 0.0 ervaring! De opleiding Schoonheidsverzorging is een opleiding op MBO niveau, waarvoor een Mavo, VMBO-TL of gelijkwaardig niveau als vooropleiding gewenst is. Het kan ook zonder vooropleiding zoals hierboven beschreven, maar hiervoor is het uiteraard van belang dat je over voldoende tijd, motivatie en inzet beschikt.

De opleiding Schoonheidsverzorging is een opleiding van 25 weken, deze bestaat uit 12 praktijklessen die om de week wordt gegeven op maandag of dinsdag. Het studieprogramma bevat zowel theorie- als praktijkonderdelen en bestaat uit onder andere Algemene Anatomie en Fysiologie en Hygiëne, ARBO, Milieu en Kwaliteit.