over ons

BeautyLink is een vooraanstaande leverancier van high-powered schoonheidsapparatuur. Wij bieden een breed scala aan geavanceerde apparatuur voor schoonheidsspecialisten en salons. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige beauty apparatuur voor salons en professionals in de beauty industrie. Onze passie voor het verbeteren van de schoonheidservaring heeft ons geïnspireerd om een diverse reeks producten en diensten aan te bieden.

Bij BeautyLink ontdek je een uitgebreid assortiment premium schoonheidsverzorging apparatuur en materialen, waaronder de Diode Ice Laser. Maar ook de CO2 Fractional Laser, Cryolipolyse, Body Slimming V-Shape en andere high-powered beauty apparatuur. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om hoogwaardige apparatuur voor iedereen toegankelijk te maken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en met een absoluut concurrerende prijs. 

Bali BeautyLink

de nieuwste ontwikkelingen

Portret van gelukkige vrouwen met schoonheid, diversiteit en glimlach voor huidverzorging bijgesneden op studio achtergrond.

Naast het aanbieden van topkwaliteit apparatuur, vervullen we ook een educatieve rol als partner in de beauty industrie. Wij bieden diverse cursussen, waaronder huidverbetering en laserontharing. Ook bieden wij een uitstekende gelegenheid om vaardigheden en expertise te versterken. Of je nu je loopbaan een boost wilt geven of je wilt specialiseren in technieken. Wij staan klaar om jouw groei te ondersteunen!

Als leverancier van high-powered schoonheidsapparatuur begrijpt BeautyLink hoe essentieel het is om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Daarom houdt BeautyLink zich voortdurend bezig met onderzoek naar geavanceerde technologieën en voegt deze toe aan haar productassortiment. Wij zorgen dat schoonheidsspecialisten en andere beauty professionals toegang hebben tot de meest innovatieve apparatuur op de markt. Door samen te werken met BeautyLink kunt u voorop blijven lopen en uw klanten de nieuwste en meest effectieve behandelingen aanbieden.

Bij BeautyLink zijn we trots op ons uitgebreide assortiment en de uitmuntende klantenservice. En uiteraard ons toegewijde team van experts. Gedurende de jaren hebben we ons ontwikkeld tot een waardevolle partner voor talloze professionals. Het succes en de tevredenheid van onze partners zijn onze drijfveren. We streven er onverminderd naar om de beste service te bieden!

We heten je van harte welkom bij BeautyLink, waar we je graag voorzien van high-power beauty apparatuur en waardevolle cursussen en opleidingen. Samen bouwen we aan een stralende toekomst in de beauty industrie, waar schoonheid, kennis en groei hand in hand gaan. Ontdek de mogelijkheden die voor je liggen en laat ons je begeleiden.

Neem nu contact op via het contact formulier of bel ons, voor meer informatie over onze apparatuur en diensten.