Apparatuur

Bij BeautyLink Hoofddorp (bij Amsterdam) ontdek je een uitgebreid assortiment premium schoonheidsverzorging apparatuur en materialen, waarbij we ook de cursussen en opleidingen verzorgen. Wist je bijvoorbeeld, dat bij de aankoop van de Diode ICE laser een cursus voor 2 personen en theorie boek zit inbegrepen? Ook krijg je 6 maanden begeleiding!

Beautylink Hoofddorp levert onder andere de Diode Ice Laser (met baanbrekende applicator en bijzonder grote spot met een grootte van 4,8 cm²), de CO2 Fractional Laser (speciaal voor gebruik in de dermatologie en cosmetische procedures), Cryolipolyse (het bekende “vet bevriezen”), Body Slimming V-Shape (voor een een diepe, mechanische bindweefselmassage) en andere high-powered beauty voorzieningen, zoals de EMS-sculpt (die de productie van collageen verbetert).

Uiteraard leveren wij ook de verbruiks materialen voor bij de beauty apparatuur, zoals de Micro Needling patronen, de HIFU cartridge en de Dermaheal oplossingen.

Kom langs in onze uitgebreide showroom, voor een persoonlijke en professionele demonstratie. Beautylink zit in Hoofddorp, in de buurt van Amsterdam. Wij ontvangen je graag! Ook vertellen we je graag over de betaal mogelijkheden, zoals betalen in termijnen of financiële lease. Je kunt gratis parkeren voor ons bedrijfspand en de koffie wordt vers gezet!

Productcategorie

Categorie

Prijs

Prijs - slider
024994
Ceta quatro Diode ICE Laser
24.994,00 excl. btw
Ceta Sculpt Roller
6.000,00 excl. btw
High-Power Diode Laser Ice Pro A+
22.994,00 excl. btw
High-Power Diode Laser 4 Wave Ice
15.994,00 excl. btw
Cryolipolise
Cryolipolyse
14.994,00 excl. btw
ND Yag Laser
7.744,00 excl. btw
RF Microneedling Tafelmodel
5.994,00 excl. btw