Apparatuur

Beautylink biedt een brede selectie aan premium beautycare apparatuur aan tegen zeer betaalbare tarieven. Of je nou een startende schoonheidsspecialiste bent of juist een gespecialiseerde huidtherapeute, wij hebben voor iedere Beautycare professional de juiste behandelsystemen. Van mainstream hydrodermabrasie apparaten tot aan high-end diode lasers voor ontharing; wij hebben altijd de perfecte oplossing voor jou.
 

BodyShaping & BodySlimming Apparatuur

Cryolipolyse, Lipo-Laser en RF-cavitation zijn toegankelijke en populaire behandelmethodes voor de correctie van lichaamscontouren en afslanken. Voor jouw klant is deze behandeling een prettig en betaalbaar alternatief voor onder andere liposuctie. Via onze apparatuur kun jij deze populaire behandelmethodes op een hoogwaardige manier aanbieden.

Laser, Hair-Removal & Tattoo-Removal Apparatuur

Laserapparatuur is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de salon. Tegelijkertijd zijn dit soort apparatuur vaak duur in aanschaf. Bij Beautylink maken wij de apparatuur toegankelijk, betaalbaar en met kwaliteit. Dus of je nu kiest voor het apparaat dat haar verwijderd of voor de laser en tattoo-removal, je weet dat je een top apparaat aanschaft als je dit via BeautyLink doet.

Skincare Apparatuur

Het wordt steeds moeilijker om er tussen uit te springen als schoonheidsspecialiste. Probeer je hoofd maar eens boven water te houden als je geen apparatuur aanbiedt naast behandelingen. Bij BeautyLink vinden wij dat hoogwaardige apparatuur een must is voor in jouw salon!

Leaseplannen en betaalmogelijkheden

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de apparatuur in één keer te betalen, maar daarnaast bieden we ook leaseplannen op maat. Zo kan zowel de ondernemer die al lang bestaat als de net startende ondernemer van start gaan met de beste apparatuur. Met ons leaseplan kun je de kosten spreiden en betaal je een maandelijks bedrag voor het apparaat. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op voor meer informatie