Klantenservice

Welkom bij Beautylink! Heb jij vragen, neem dan gerust contact met ons op! Misschien kun je hier jouw antwoord wel vinden. Kijk gerust even rond.

Heb je vragen over onze webshop en/of jouw bestelling. Klik hier om contact op te nemen.

Heb je een bestelling van onze materialen geplaatst? Dan versturen wij de bestelling binnen 3-5 werkdagen. 

Heb je een apparaat bij ons besteld? Dan ontvang je meer details over de verzending en levering.

De verzendkosten bedragen € 10,00

Klik hier om naar onze klachtenregeling te gaan.

Je kunt de bestelling momenteel betalen met IDEAL. Daarnaast bieden wij de betaaloptie in3. Wil je meer informatie over in3? Klik dan op Pay in3. Daarnaast kun je ook kiezen voor de optie: Directe Bankoverschrijving.

Daarnaast bieden we ook de volgende betaalmogelijkheden aan: 

  • Financial Lease 
  • Huurkoop
  • Full Operational Lease

Wil jij de bestelling niet in 1x betalen? Dan bieden wij de mogelijkheid om (tot een bedrag van maximaal € 3000,-) jouw bestelling in3 te betalen. Selecteer de betaalmogelijkheid ‘in3’ bij het afrekenen, vul jouw gegevens in en betaal het eerste deel. Zonder extra kosten!

Materiaal & apparatuur:

Niet tevreden over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op. Het is helaas niet mogelijk om het materiaal & de apparatuur ná aankoop te retourneren.

Beautylink is een erkend leerbedrijf en biedt diverse opleidingen op het gebied van o.a. huidverzorging en huidverbetering. Klik hier om onze opleidingen te bekijken. 

Beautylink is een CRKBO geregistreerd leerbedrijf. Dit betekent dat de opleidingen vrijgesteld worden van btw. Klik hier om onze opleidingen te bekijken. 

Volg een opleiding op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, beauty, laser ontharing, etc. Specialiseer jezelf om jouw klanten dat beetje extra te kunnen bieden. Klik hier om onze opleidingen te bekijken. 

Bij Beautylink bestel je high-end beauty apparatuur voor bij jou in de salon. Bestel het product in één keer, of informeer naar onze lease plannen. Klik hier om onze apparatuur te bekijken. 

Bij Beautylink kun je terecht voor premium beauty artikelen voor een betaalbare prijs. Klik hier om ons materiaal te bekijken. 

Bij Beautylink is het mogelijk om de cursussen, apparatuur en opleidingen in termijnen te betalen. Neem contact op voor de mogelijkheden