Contact

Logo-Beautylink.png

Ben je op zoek om nieuwe beauty apparatuur te kopen voor jouw salon en zoek je meer informatie over onze high power beauty apparatuur zoals de Diode ICE laser, Hifu of bijvoorbeeld de EMT Sculpt, maar vind je de informatie niet op onze site? We kunnen ons voorstellen, dat je graag informatie wenst over het gebruik van de Beautylink apparatuur, speciaal voor het gebruik in jouw beauty salon of over de betaalmogelijkheden. 

Ook kunnen we je uitleggen welk materiaal je nodig hebt en hoe je deze bij Beautylink kunt bestellen.

Neem dan contact met ons op! Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens van Beautylink Hoofddorp (bij Amsterdam), zoals ons telefoonnummer, email, maar ook hoe je bij ons kunt komen. Parkeren voor ons bedrijfspand is gratis en de koffie wordt vers gezet! Kom je met openbaar vervoer (station Hoofddorp), dan halen we je natuurlijk graag even op met de auto.

Maak een afspraak voor professionele demonstratie in onze vestiging in Hoofddorp  van onze high powered Beauty apparatuur op een moment dat jou uitkomt. We nemen graag alle tijd voor al je vragen en demonstreren de beauty apparatuur uiteraard.  Een afspraak maken kan via email, de chat rechts onderaan voor WhatsApp of gewoon telefonisch uiteraard. Kun je aangeven voor welk beauty apparaat je interesse hebt bij het maken van een afspraak? Bedankt!

Volg ons

Stel een vraag!

Benieuwd naar onze producten en services? Neem gemakkelijk contact op via ons contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij jou terugkomen.

Naam *
E-mail *
Onderwerp *
Bericht *