Betaalmogelijkheden

Betaal mogelijkheden

Ontdek de veelzijdige betaalopties bij BeautyLink!

Bij BeautyLink willen we ervoor zorgen dat onze klanten de beste service en mogelijkheden krijgen bij het winkelen voor beauty apparaten. Dat houdt ook in dat je kunt kiezen uit de diverse betaalmogelijkheden.

Je kunt via Directe Koop, bijvoorbeeld iDeal of betalen in termijnen kiezen. Maar ook Pay in 3 en contant uiteraard.

Bij Financial Lease kiezen we samen met jou een financieringsvorm die je aanspreekt en waarbij je gelijk economisch eigenaar wordt van het apparaat.

Kies je liever voor Operational Lease dan kan dat ook. Lees hieronder uitgebreid alle mogelijkheden. Heb je vragen over de betaalmogelijkheden?  Stel die ons!

Directe koop

Bij BeautyLink bieden we onze Nederlandse klanten de vertrouwde betaalmethode iDEAL aan. Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk jouw bestelling afrekenen via jouw eigen bankomgeving. Deze betaalmethode is snel, betrouwbaar en wordt veelvuldig gebruikt door miljoenen mensen in Nederland.

Het betalen met iDEAL is zeer eenvoudig. Bij het afrekenen van jouw beauty apparaten kun je simpelweg kiezen voor de betaalmethode iDEAL. Vervolgens selecteer je jouw bank en word je doorgestuurd naar de vertrouwde online omgeving van jouw bank. Hier kun je inloggen met jouw gebruikelijke bankgegevens, waarna de betaling klaarstaat om bevestigd te worden. Het bedrag wordt direct van jouw rekening afgeschreven en de betaling wordt voltooid.

Bij BeautyLink bieden we onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van Directe Bankoverschrijving als een betrouwbare betaalmethode. Met deze optie kun je jouw aankoopbedrag rechtstreeks van jouw bankrekening naar onze rekening overmaken. Directe Bankoverschrijving is een veilige en vertrouwde manier van betalen, waarbij je volledige controle hebt over de betaling.

Het proces is eenvoudig en transparant. Bij het afrekenen van jouw bestelling kun je kiezen voor de betaalmethode Directe Bankoverschrijving. Vervolgens ontvang je alle benodigde betaalgegevens, inclusief het rekeningnummer en de betalingsreferentie. Deze informatie kun je gebruiken om het verschuldigde bedrag via jouw eigen bankomgeving over te maken. Het voordeel van Directe Bankoverschrijving is dat je geen gebruik hoeft te maken van externe betalings platforms en dus volledige controle hebt over de transactie.

Bij BeautyLink willen we dat onze klanten kunnen genieten van onze prachtige collectie beauty apparaten zonder zich zorgen te maken over de volledige betaling in één keer. Daarom hebben we speciaal voor jou de optie “Betalen in Termijnen” toegevoegd, zodat je jouw aankoop kunt spreiden over meerdere betalingen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Spreid je betaling zonder extra kosten! Wil je jouw bestelling niet in één keer betalen? Dan biedt onze betaaloptie “Pay in3” de perfecte oplossing. Met Pay in3 kun je jouw bestelling tot een bedrag van maximaal € 3000,- in 3 termijnen betalen, en het beste van alles is dat er geen extra kosten aan verbonden zijn. Selecteer eenvoudigweg de betaalmogelijkheid “in3” bij het afrekenen, vul jouw gegevens in en betaal het eerste deel. Zo geniet je direct van jouw beauty apparaten zonder de druk van een volledige betaling.

Bij BeautyLink bieden we je de mogelijkheid om je beauty apparaat contant te betalen. Als je liever geen gebruik wilt maken van elektronische betalingen, kun je het volledige bedrag in contanten voldoen. Echter, om je bestelling te bevestigen en het beauty apparaat voor je te reserveren, vragen we wel een aanbetaling van €75 via een elektronische betaling.

Financial Lease

Bij BeautyLink bieden we onze klanten de meest populaire en voordelige betaaloplossing aan: Financial Lease. Met deze aantrekkelijke financieringsvorm kun je de gewenste apparatuur maandelijks afbetalen bij een van onze betrouwbare financiering partners. Het biedt talloze voordelen die jouw aankoopervaring moeiteloos en rendabel maken.

Een belangrijk voordeel van Financial Lease is dat je direct economisch eigenaar wordt van de apparatuur, terwijl je tevens juridisch eigenaar wordt aan het einde van de looptijd van het contract. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om de apparatuur naar wens te gebruiken en te onderhouden, terwijl je ook kunt profiteren van fiscale voordelen die mogelijk van toepassing zijn op het hebben van bedrijfsmiddelen.

Bij BeautyLink begrijpen we dat onze klanten succesvolle ondernemers zijn die snel willen groeien. Daarom geven we je de mogelijkheid om vervroegd af te lossen, waardoor je meer financiële flexibiliteit hebt. Veel van onze klanten kiezen voor deze optie, omdat onze hoogwaardige apparatuur zich doorgaans in een razendsnel tempo terugverdient.

Huurkoop

Bij BeautyLink bieden we je graag de mogelijkheid om apparatuur te huren zonder tussenkomst van een externe bank of financieringsinstantie. Huurkoop is een aantrekkelijk betaalplan, perfect voor ondernemers die het gemak van maandelijkse afbetaling wensen zonder gedoe met ingewikkelde procedures.

Met huurkoop kun je jouw gewenste apparatuur leasen door een aanbetaling te doen, waarna je het restantbedrag in maximaal 24 maanden intern bij ons kunt afbetalen. Dit geeft je de vrijheid om in jouw eigen tempo te betalen.

Voor net gestarte ondernemers is huurkoop een geweldige uitkomst. Zelfs als beginnende ondernemer, heb je toegang tot hoogwaardige apparatuur.

Full Operational Lease

Bij BeautyLink hebben we het Full Operational Lease pakket ontwikkeld, waarbij we alle voordelen in één overzichtelijk en compleet pakket hebben gebundeld. Bij Full Operational Lease blijven wij altijd de economische en juridische eigenaar van het apparaat. Dit betekent dat wij de investering doen, het onderhoud en de reparaties verzorgen, terwijl jij één helder bedrag per maand betaalt voor het gebruik van de apparatuur. Dit geeft jou de vrijheid om je te concentreren op jouw core business, terwijl wij de zorgen over de apparatuur uit handen nemen.

Het beste van Full Operational Lease is dat je altijd de mogelijkheid hebt om over te stappen naar Directe Koop of Financial Lease, indien je dat wenst. Zo kun je profiteren van de voordelen van Full Operational Lease en op elk gewenst moment beslissen om eigenaar te worden van de apparatuur.

Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat je informeren door onze deskundige medewerkers. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de beste betaaloplossing voor jouw bedrijf.