Fijne borstel manicure nagellak, nagellak, modelleergel. Een vrouw krijgt een manicure in de salon.

Basis opleiding nagelstyling

€1150,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal, producten, opleidingsboek, intake formulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: de cursus begint om 10.00 uur, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 4 modellen mee te nemen.

Cursus informatie

Wil jij graag een professionele nagelstyliste worden? Dat is deze opleiding de juiste keuze voor jou. Je leert professionele kunstnagels te zetten van hoogwaardige kwaliteit. Je kan erop voorbereiden dat je straks opgeleid bent tot professionele nagelstyliste die écht alles weet over de natuurlijke nagels, verschillende soorten nagels en hoe een perfecte kunstnagel te plaatsen op elke soort nagel. De opleiding bestaat uit diverse basistechnieken die je na de opleiding direct kunt aanbieden in jouw salon.

De opleiding bestaat uit 5 lesdagen en 1 examen. Waarvan je 4 lesdagen op modellen werkt. je behandelt tijdens de les altijd maar een hand. De lesdagen zijn van 10.00 tot ongeveer 16.00. Alle dagen zijn inclusief koffie/thee en lunch en gebruik van materialen tijdens de opleidingsdagen. Aan het begin van de opleiding ontvang je een nailbook waar alle besproken informatie in staat en waarin de technieken tot in detail zijn uitgewerkt. Zo is het onmogelijk om na je opleiding dingen te vergeten.

De dagen van de opleiding zijn altijd verdeeld in twee categorieën: theorie en praktijk. Op de eerste dag ontvang je de meeste theorie over de vakgerelateerde anatomie van de nagel, verschillende soorten nagels en huidtypen, veelvoorkomende problemen en hoe deze te voorkomen, hygiëne en materialen en producten. Vervolgens gaan wij alvast met het product op tipjes oefenen.

Op de tweede dag werken we op een model en wordt de Russische manicure geïntroduceerd. Deze manicure zullen wij standaard elke behandeling uitvoeren. Daarna leer je de nieuwste techniek om BIAB aan te brengen op de natuurlijke nagel. En aan het eind van de dag zal ook jij het geheim weten van de toppers op Instagram: Strak lakken. Hoe is het toch mogelijk dat alle toppers van Instagram zo mooi en strak kunnen lakken? Deze vraag zal jij je na deze dag nooit meer afvragen!

Op de derde dag ga je voor het eerst kunstnagels plaatsen met sjablonen. Een van de technieken waar nog heel veel nagelstylisten moeite mee hebben. Maar je hoeft je geen zorgen te maken, want bij het plaatsen van een sjabloon is het noodzakelijk om strikte regels te volgen. En deze regels staan uitgebreid beschreven, inclusief foto’s uit de praktijk, in je nailbook. En als je precies deze regels volgt, is het onmogelijk om fouten te maken.

Op de vierde dag herhalen wij alles van de derde dag en gaan wij de kunstnagels strak lakken met gel polish

Op de vijfde en tevens de laatste lesdag leer je hoe je de nagel architectuur kan herstellen. Oftewel de nabehandeling

Ook na de cursus kan je, indien nodig, rekenen op de steun van BeautyLink.

 

Heb je vragen over deze cursus? Neem dan gerust contact met ons op. 

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 16:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie

Theorie

  • Russische manicure
  • BIAB
  • Strak lakken met gel polish
  • Sjablonen plaatsen
  • Kunstnagels zetten met hybrid gel
  • Moderne vijl technieken
  • Reconstructie van de nagel architectuur, oftewel de nabehandeling
Praktijk

Praktijk

  • Na het theoretische gedeelte zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee