meetlint bovenbeen oranje witte broek

Bodyslimming en Bodycontouring met Bindweefselmassage

€890,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal, producten, opleidingsboek, intake formulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: de cursus begint om 10.00 uur, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 2 modellen mee te nemen.

 

 

Tijdens deze cursus leer je alles over het Bodyslimming & Bodycontouring met Bindweefselmassage. Hierna kun je deze behandelingen uitvoeren en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

De verouderde huid verliest zijn elasticiteit en stevigheid. Een losse en hangende huid is het gevolg. Een zwangerschap of veel afvallen kunnen ook oorzaken zijn voor het verslappen van de huid. De huid wordt slapper door afname van collageen en elastine vezels in de lederhuid. Hierdoor wordt de huid dunner, minder stevig en minder elastisch.

De bindweefsel massage zorgt ervoor dat de doorbloeding verbeterd. Hierdoor komt er meer zuurstof in het bloed wat resulteert in een betere afvoer van de afvalstoffen. Ook zorgt de massage dat cellulitis wordt verminderd. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren en de huid zal verstevigen en mooier worden.

In de opleiding komt een systematische onderzoeks- en behandelwijze aan bod. Zo wordt er gekeken hoe je een gedegen anamnese en onderzoek uit kan voeren voordat je jouw behandelstrategie gaat bepalen. Daarna wordt een passend behandelplan opgesteld waarin het bindweefsel wordt behandeld. Je maakt kennis met de verschillende bindweefselzones en segmentale reacties die kunnen optreden. Je leert verschillende manuele huidtechnieken toepassen om het bindweefsel te kunnen behandelen. Ook de relevante reactiepunten en ontstoringspunten komen aan bod.

Tijdens de cursus leer je alle grepen van deze techniek en wordt er praktisch veel geoefend.

 

Ook na de cursus kan je, indien nodig, rekenen op de steun van BeautyLink.

 

Heb je vragen over deze cursus? Neem dan gerust contact met ons op. 

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 16:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
  • Huidopbouw, vetcellen, geluid, indicaties, contra-indicaties, intakeformulier, communicatie klant, apparaten kennis
  • Behandeling vetlaag en cellulitis, basis luxe anti-aging behandelingen, afslankbehandelingen (billen, buik, benen, love handles en armen), verstrakking huid (gezicht, hals, onderkin en decolleté)
Praktijk
  • Na het theoretische gedeelte zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee