Bodyslimming V-Shape cursus

Bodyslimming V-Shape cursus

€445,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal en producten, opleidingsboek en intakeformulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: De cursus begint om 10.00u, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 2 modellen mee te nemen.

 

Tijdens deze cursus leer je alles over het Bodyslimming V-Shape apparaat. Na de cursus kun je een Bodyslimming V-Shape behandeling uitvoeren en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

De Bodyslimming V-Shape behandeling wordt uitgevoerd met het Body Slimming apparaat. De behandeling wordt ook wel een mechanische bindweefselmassage genoemd. De behandeling stimuleert de bloedcirculatie en stofwisseling en kan worden ingezet tegen: cellulitis, vetophopingen, verslapte huid, lipoedeem, verouderde huid, littekens door trauma, pijn aan spieren en gewrichten en na een liposuctie behandeling.

De behandeling is niet invasief, niet chirurgische en vereist geen verdoving. De behandeling is dan ook vrijwel pijnloos.

Voor de behandeling wordt gewerkt met het Bodyslimming V-Shape apparaat. Het apparaat geeft een diepe, mechanische bindweefselmassage. Met als resultaat een verbetering van de bloedcirculatie en stofwisseling. De cilinders van het Bodyslimming V-Shape apparaat pakken een huidplooi en rollen deze in regelmatige en langzame beweging af. Hierdoor worden weefsels stevig gemasseerd.

Een vacuüm tilt het doelweefsel op, waardoor het dichter bij de energiebron komt. Infrarood Licht (IR) verwarmt direct het beoogde gebied. Bipolaire radiofrequentie (RF) energy leidt de warmte veilig gelijkmatig door het beoogde gebied, zodat deze sneller opwarmt zonder de huid te beschadigen.

Het is een populaire behandeling en een mooie behandeling om aan te bieden in jouw salon.

 

Ook na de cursus kan je, indien nodig, rekenen op de steun van BeautyLink.

 

Heb je vragen over deze cursus? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

De behandeling

De Bodyslimming V-Shape behandeling wordt uitgevoerd met het Bodyslimming V-Shape apparaat. De behandeling wordt ook wel een mechanische bindweefselmassage genoemd. De behandeling stimuleert de bloedcirculatie en stofwisseling en kan worden ingezet tegen: cellulitis, vetophopingen, verslapte huid, lipoedeem, verouderde huid, littekens door trauma, pijn aan spieren en gewrichten en na een liposuctie behandeling.

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met het Bodyslimming V-Shape apparaat. Het apparaat geeft een diepe, mechanische bindweefselmassage. Met als resultaat een verbetering van de bloedcirculatie en stofwisseling. De cilinders van het Bodyslimming V-Shape apparaat pakken een huidplooi en rollen deze in regelmatige en langzame beweging af. Hierdoor worden weefsels stevig gemasseerd.

 

Heb je vragen over deze cursus of onze apparatuur, neem dan contact op. Onze beauty apparatuur en materialen bestel je gemakkelijk online.

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 15:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
  • Huidopbouw, vetcellen, geluid, indicaties, contra-indicaties, intakeformulier, communicatie klant, apparaten kennis;
  • Behandeling vetlaag en cellulitis, basis luxe anti-aging behandelingen, afslankbehandelingen (billen, buik, benen, love handles en armen), verstrakking huid (gezicht, hals, onderkin en decolleté).
Praktijk
  • Na het theoretische gedeelte, zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen.

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee