EMS Sculpting Cursus

EMS Sculpting cursus

€445,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief:  Materiaal en producten, opleidingsboek en intakeformulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: De cursus begint om 10.00u, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 1 model mee te nemen.

Tijdens deze cursus leer je alles over de EMS muscle shape (mashape). Na de cursus kun je een Shockwave behandeling uitvoeren en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

De behandeling

De Shockwave wordt uitgevoerd met de EMS muscle shape (mashape). Tijdens de behandeling wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De resultaten zijn na slechts een aantal behandelingen zichtbaar. De behandeling kan bovendien worden ingezet om de stevigheid, elasticiteit, celvernieuwing en vetreductie na een cryolipolyse behandeling te verbeteren. Kortom, de behandeling kan worden ingezet als een losstaande behandeling, of in combinatie met een andere behandeling om de resultaten te optimaliseren.

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met de EMS muscle shape (mashape). Het apparaat maakt gebruik van hoog energetische radiale schokgolven, die de productie van collageen verbetert en de bloedcirculatie stimuleert. De radiale schokgolven bestaan uit twee verschillende delen, namelijk een relatief kleine trekgolfcomponent en positieve drukpuls.

Ingestelde behandelingsaanbevelingen: ondersteuning lymfedrainage, cellulitis, esthetische littekenbehandeling, striae, huidverstrakking, combinatie met cryolipolyse, radiofrequentie, echografie, of laser.

Heb je vragen over deze cursus of onze apparatuur, neem dan contact op. Onze beauty apparatuur en materialen bestel je gemakkelijk online.

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 15:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
  • Indicaties, contra-indicaties, communicatie klant;
  • Huidopbouw, vetcellen, geluid, apparaten kennis;
  • Behandeling vetlaag en cellulitis, verstrakking gezicht, onderkin, hals en decolleté, afslankbehandelingen billen, buik, benen, armen en love handles;
Praktijk
  • Na het theoretische gedeelte, zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen.

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee