Portret van een ontspannen jonge vrouwelijke cliënt die een SMAS echografie gezichtsmassage krijgt

Huidverstrakking, anti-aging & Pigmentatie verwijdering

€1245,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal, producten, opleidingsboek, intake formulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: de cursus begint om 10.00 uur, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 2 modellen mee te nemen.

De cursus Huidverstrakking, anti-aging & pigmentatie verwijdering is een algemene cursus waarbij huidverbetering centraal staat. Denk hierbij aan huidverstrakking, huidverjonging en het verbeteren van de conditie van de rijpe huid.

Hierbij introduceren wij verschillende apparaten die ingezet kunnen worden bij het verbeteren van de huid, met name de rijpe huid. Tijdens deze uitgebreide cursus komen verschillende behandelmethodes aan bod zoals HifuFibroblasting en RF Microneedling en het juiste gebruik van producten.

Hifu

Voor de behandeling wordt gewerkt met de HIFU 3D. Klik hier om de HIFU 3D te bestellen. Het HIFU apparaat vernietigt, met behulp van ultrageluidsgolven, vet. Door vetcellen op een selectieve manier te verwijderen verbeter je lichaamscontouren. Deze nauwkeurige methode brengt geen schade aan, aan omliggende weefsels. Bovendien verhit de Superficial Musculo Aponeurotic System gelokaliseerd weefsel dat de productie van collageen stimuleert.

Fibroblasting

Bij fibroblasting leer je hoe je gebruikmaakt van een plasmapen. Met de plasma lift ioniseert een Lift Plasma-Generator atmosferische lucht tussen de huidplooien. Hierdoor ontstaat er een plasmawolkje. Met dit plasmawolkje kun je onder de pijngrens en op gecontroleerde wijze overtollige huid verwijderen. Met deze behandeling worden zeer natuurlijke en verbluffende resultaten behaald! Onder andere het uitvoeren van een ooglift, verminderen van (frons)rimpels en behandelen van pigmentvlekken.

Een plasmabehandeling is voor iedereen die fijne lijntjes maar ook diepere rimpels in het gezicht op zachtaardige wijze blijvend wil verwijder.

RF Microneedling

De Radiofrequentie microneedling behandeling wordt uitgevoerd met RF Microneedling apparatuur. Tijdens de behandeling worden de dieper gelegen huidlagen verwarmd, wat het collageen in de huid herstructureert. Hierdoor wordt het herstel van de huid van binnenuit geactiveerd. De behandeling kan perfect worden gecombineerd met andere behandelingen, omdat er bijna geen schade aan de huid wordt aangericht.

Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). “Meso” betekent mid-dermaal en geeft aan in welk deel van de huid deze behandeling toegepast wordt. Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale MesoPen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. De behandeling is geschikt voor: acnelittekens, littekens, verslapte huid, pigmentvlekken en als opfrisser voor de huid.

 

Kortom, tijdens deze veelomvattende cursus leer je alles op het gebied van huidverjonging en het toepassen van de juiste behandelmethoden, apparaten en producten.

 

Ook na de cursus kan je, indien nodig, rekenen op de steun van BeautyLink.

 

Heb je vragen over deze cursus? Neem dan gerust contact met ons op. 

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 16:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
 • Huidanalyse
 • Oppervlakte reiniging
 • Hygiëne GGD richtlijnen
 • Instellen fibroblastingpen
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Natuurkundige eigenschappen van plasma
 • Pijnmanagement en verdoving
 • facelifting: onderooglidcorrectie, bovenooglidcorrectie, wenkbrauwlifting en mondhoeklifting
 • huidverstrakking / overtollige huidverwijdering bij oa nek / hals, kaaklijn, kin, oogleden, wallen, kraaienpootjes, rokerlijntjes/rimpels bovenlip
 • pigmentvlekken verwijderen en andere huidoneffenheden, zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken, acne
 • fijne rimpeltjes verwijderen (frons, bovenlip rimpeltjes, kraaienpootjes)
 • behandelen van huidaandoeningen, zoals fibroompjes  en kleine tatoeages verwijderen
 • littekenvermindering
 • Anatomie
 • Fysiologie
 • Dermatologie
 • Product en materiaalkennis
Praktijk
 • Na het theoretische gedeelte zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee