Hydra Spa cursus met apparaat

Hydra Spa cursus met apparaat

€1950

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal en producten, apparatuur (Hydra Spa), opleidingsboek en intakeformulier en informatiepakket voor de klant. 

Handig om te weten: De cursus begint om 10.00 uur, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus hoef je geen model te regelen, we zullen op elkaar gaan oefenen.

Tijdens deze cursus leer je alles over de Hydra Spa. Na de cursus ben je in staat om een Hydra Spa behandeling uit te voeren en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

 

De behandeling

De Hydra Facial Spa behandeling wordt uitgevoerd met de Hydra Facial Spa (met medische CE keuring). De behandeling is een natuurlijke peeling die voor alle huidtypes geschikt is, deze pijnloze peeling is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De behandeling is als volgt opgebouwd: reiniging > peeling > verzorging.

De resultaten van de behandeling zijn direct na één behandeling zichtbaar. Voor het optimale resultaat wordt een kuur van 3-6 behandelingen aangeraden. De peeling gaat de strijd aan met een vermoeide huid en fijne lijntjes en rimpels. Bovendien blijft jouw make-up beter zitten en voelt de huid gehydrateerd, egaal, zacht en fris.

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met de Hydra Facial Spa. Dit unieke apparaat heeft verschillende functies, waardoor het gebruikt kan worden voor verschillend doeleinden. Het krachtige apparaat is zeer betrouwbaar en biedt optimale resultaten. Het is niet alleen ergonomisch en hygiënisch, maar ook onderhouds- en gebruiksvriendelijk. De behandeling is geluidsarm, veilig, nauwkeurig en gecontroleerd.

Heb je vragen over deze cursus of onze apparatuur, neem dan contact op. Onze beauty apparatuur en materialen bestel je gemakkelijk online.

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 15:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
  • Opbouw van de huid en vetcellen;
  • Huidproblemen (o.a. fijne lijntjes en rimpels, grove en verstopte poriën, rokershuid, zonneschade, (acne)littekens, vette huid en een droge/ ruwe huid);
  • Voordelen behandeling (o.a. optimalisatie celfuncties, verbeterde doorbloeding en huidvochtigheid, stralende huid, verhoging huidelasticiteit en  versteviging huid);
  • Mogelijke behandelingen;
  • Kennismaking en communicatie met de klant (o.a. intakeformulier en contra-indicaties);
  • Werking apparatuur.
Praktijk
  • Na het theoretische gedeelte, zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen.

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee