Mesogun allround cursus

Mesogun allround cursus

€1095,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal en producten, opleidingsboek en intakeformulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: De cursus begint om 10.00u, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om minimaal 1 model mee te nemen.

Let op: voor deze cursus moet je in het bezit zijn van een BIG-registratie.

Tijdens deze cursus leer je alles over de Mesogun Hydro. Na de cursus ben je een Allround Mesogun specialist en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

 

De behandeling

Met de Mesogun kunnen diverse behandelingen uitgevoerd worden, die de structuur van de huid verbeteren,  de huid te verstevigen en haargroei bevorderen.

Skinboosters door middel van mesotherapie, zorgen voor een directe versteviging en hydratatie van de huid. Deze behandeling zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Carboxy Therapie

Bij Carboxy Therapie worden kleine hoeveelheden koolstofdioxide onder de huid geïnjecteerd. De behandeling stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de productie van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Deze veilige en effectieve methode verjongt de huid, door rimpels, huidverslapping, donkere kringen, striae en cellulitis te verminderen. Voor een direct veerkrachtige en stevige huid. Bovendien heeft de behandeling een gemiddelde hersteltijd van slechts 5-10 minuten.

Mesotherapie Haar

Hierbij worden de volgende onderdelen behandeld:

 • Mesotherapie Haar: Scalpelanalyse, reiniging hoofdhuid, hydratatie en huid-haarverbetering, behandelplan opstellen, indicaties en contra-indicaties;
 • Product en materiaalkennis, anatomie, dermatologie, fysiologie en hygiëne;
 • Toepassen van haar fillers, injectietechniek mesogun, naaldkeuze en toepassing naald.
Microneedling

De Microneedling behandeling wordt uitgevoerd met de Microneedling pen. De behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid. Hierdoor wordt de productie van elastine en collageen verbetert en worden producten beter in de huid opgenomen. De behandeling kan worden ingezet bij: acne littekens, rimpels, striae, rosacea en hyperpigmentatie. Voor een gladdere en stevigere huid en een frisse uitstraling.

 

Heb je vragen over deze cursus of onze apparatuur, neem dan contact op. Onze beauty apparatuur en materialen bestel je gemakkelijk online.

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 18:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
 • Hygiëne, toestemmingsformulier, huidanalyse, naaldkeuze, instellingen mesogun, reiniging, producten en materialen, contra-indicaties en opstellen van behandelplan;
 • Huidcondities
 • Behandeling Mesotherapie Skinbooster.
 • Carboxy Therapie
 • Microneedling
 • Mesotherapie Haar: Scalpelanalyse, reiniging hoofdhuid, hydratatie en huid-haarverbetering, behandelplan opstellen, indicaties en contra-indicaties;
 • Product en materiaalkennis, anatomie, dermatologie, fysiologie en hygiëne;
 • Toepassen van haar fillers, injectietechniek mesogun, naaldkeuze en toepassing naald.
Praktijk
 • Na het theoretische gedeelte, zul je alles wat je hebt geleerd per onderdeel in praktijk brengen;

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee