Mesotherapie: Skinbooster cursus

Mesotherapie: Skinbooster cursus

€445,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal en producten, opleidingsboek en intakeformulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: De cursus begint om 10.00u, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 1 model mee te nemen.

Let op: voor deze cursus moet je in het bezit zijn van een BIG-registratie.

Tijdens deze cursus leer je alles over de Mesogun Hydro. Na de cursus kun je een Skinbooster behandeling uitvoeren en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

De behandeling

Met de Mesogun Hydro kunnen diverse behandelingen uitgevoerd worden, die de structuur van de huid verbeteren,  de huid te verstevigen en contourvorming, rimpels en lippen op te vullen. Skinboosters door middel van mesotherapie, zorgen voor een directe versteviging en hydratatie van de huid. Deze behandeling zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Door de eiwitketens in de fillers en skinboosters chemisch aan elkaar te koppelen (ook wel crosslinken), wordt hyaluronzuur minder snel in de huid afgebroken. Voor het optimale resultaat zijn meer behandelingen nodig.

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met de Mesogun Hydro. Het apparaat brengt hyaluronzuur in de huid aan op zowel een non-cross-linked als een cross-linked manier. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en precies in gebruik. De mesogun kan door middel van negatieve tegendruk, op twee manieren worden ingezet (met naaldmodules van 1, 5 of 9 stuks). Bij het injecteren van fillers kun je de hoek van de mesogun ten opzichte van de huid aanpassen. Het apparaat is bruikbaar voor boosters, fillers en vetoplossende injectables. Injectiediepte, doses, snelheid en zuigintensiteit kan worden versteld.

Heb je vragen over deze cursus of onze apparatuur, neem dan contact op. Onze beauty apparatuur en materialen bestel je gemakkelijk online.

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 15:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
  • Anatomie, dermatologie, fysiologie, protocol, toestemmingsformulier, product en materiaalkennis, indicaties, contra-indicaties, hygiëne, huidanalyse, behandelplan opstellen en soorten serums;
  • Toepassen skinboosters, naaldkeuze, toepassing naald en instellen mesogun apparaat;
  • Meso lift, skinboosters, decolleté en handen;
  • Verzachten scherpe lijnen, herstel gezichtscontouren, pigmentvlekken verminderen.
Praktijk
  • Na het theoretische gedeelte, zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen.

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee