Vrouw in een schoonheidssalon met naald mesotherapie behandeling

Microneedling

€385,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief: materiaal en producten, opleidingsboek en intakeformulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: De cursus begint om 10.00u, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 1 model mee te nemen.

Tijdens deze cursus leer je alles over de Microneedling pen. Na de cursus kun je een Microneedling behandeling uitvoeren en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

De behandeling

De Microneedling behandeling wordt uitgevoerd met de Microneedling pen. De behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid. Hierdoor wordt de productie van elastine en collageen verbetert en worden producten beter in de huid opgenomen. De behandeling kan worden ingezet bij: acne littekens, rimpels, striae, rosacea en hyperpigmentatie. Voor een gladdere en stevigere huid en een frisse uitstraling.

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met de Microneedling penKlik hier om de microneedling pen te bestellen. Met de microneedling pen verwond je de huid op een gecontroleerde manier, waardoor het herstelproces van de huid wordt geactiveerd.

Heb je vragen over deze cursus of onze apparatuur, neem dan contact op. Onze beauty apparatuur en materialen bestel je gemakkelijk online.

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 15:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
  • Huidanalyse, reiniging, behandelplan opstellen, indicaties, hygiëne, dermatologie, anatomie, fysiologie, productkennis, materiaalkennis en contra-indicaties;
  • Huidverbetering en hydratatie, wondgenezingsproces, cosmetisch needlen, toepassen van vloeistoffen, naaldkeuze en toepassen naaldmodules;
  • Huidcondities: littekens, littekens, hyperpigmentatie.
Praktijk
  • Na het theoretische gedeelte, zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen.

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee