Vasculaire Laser Cursus

Vasculaire laser cursus

€345,00

Cursusdagen:

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Cursus informatie

De cursus is inclusief:  Materiaal en producten, apparatuur (Hydrofacial Spa), opleidingsboek en intakeformulier en informatiepakket voor de klant.

Handig om te weten: De cursus begint om 10.00u, om op tijd te kunnen beginnen vragen wij je 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor deze cursus vragen we je om 2 modellen mee te nemen.

 

Tijdens deze cursus leer je alles over de Vasculaire Laser. Na de cursus kun je een Vasculaire laser behandeling uitvoeren en kun je een persoonlijk behandelplan samenstellen voor jouw klanten.

 

De behandeling

De Vasculaire laser behandeling wordt uitgevoerd met de Vasculaire Laser. De pijnloze en veilige behandeling, kan perfect worden ingezet bij: couperose, spataderen, spider naevi, rode wangen, pigmentvlekken, besenreiser, kersenwratjes, littekens en rode striae. De behandeling wordt ingezet bij het verwijderen van uitgezette en verwijde adertjes op het gezicht. Het is vaak een onschuldige, maar vervelende aandoening. De resultaten zijn al na slechts één behandeling zichtbaar, maar voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

 

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met de Vasculaire Laser. De vasculaire laser geeft precies de goede golflengtes af, die tot diep in het weefsel worden opgenomen. Met een golflengte van 980nm wordt het laserlicht het beste geabsorbeerd door vasculaire cellen. Hierdoor ontstaat een stollingseffect en worden haarvaatjes direct vernietigd.

 

Heb je vragen over deze cursus of onze apparatuur, neem dan contact op. Onze beauty apparatuur en materialen bestel je gemakkelijk online.

Praktische informatie

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 15:00
Aantal weken: 1
1 x per week
Theorie
  • Huidanalyse, reiniging, behandelplan, indicaties en contra-indicaties;
  • Huidcondities: couperose, spatadertjes, bloedblaasjes, kersenwratjes, beenvaatjes en spider-naevi;
  • Instellen vasculaire laser.
Praktijk
  • Na het theoretische gedeelte, zul je alles wat je hebt geleerd in praktijk brengen;
  • Verwijderen couperose en beenvaatjes.

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van BeautyLink als erkend leerbedrijf

Voorkennis

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Trainingsniveau

Het niveau van de cursus staat gelijk aan een MBO opleiding

Lunch

De cursus is inclusief lunch, koffie en thee