Wat is een cryolipolyse apparaat?

Cryolipolise

Cryolipolyse is een innovatieve technologie die de manier waarop we vet verwijderen en ons lichaam vormgeven transformeert. Met deze niet-invasieve procedure kunnen mensen op een veilige en effectieve manier ongewenst vet op specifieke delen van hun lichaam verminderen.

hoe werkt een cryolipolyse apparaat?

Cryolipolyse werkt door middel van gecontroleerde koeling van de vetcellen in het lichaam. Het apparaat wordt op de te behandelen gebieden geplaatst en begint de vetcellen af te koelen tot temperaturen die vetcellen kunnen bevriezen zonder de omliggende weefsels te beschadigen. Deze bevroren vetcellen worden vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken en afgevoerd, waardoor de contouren van het lichaam geleidelijk worden verbeterd.

Wat zijn de voordelen van het werken met een cryolipolyse apparaat voor uw beauty salon klant?

Er zijn veel voordelen voor het werken met een cryolipolyse apparaat…

  • het is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen
  • een behandeling duurt slechts 35 minuten
  • de vetcal verdwijnt permanent uit het lichaam

Welke gebieden kunnen worden behandeld bij vet bevriezen met een cryolipolyse apparaat?

Cryolipolyse kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam waar vetophopingen vaak voorkomen. Enkele van de meest voorkomende gebieden die behandeld worden met cryolipolyse zijn de buik, dijen, love handles, bovenarmen en dubbele kin. Deze gebieden hebben de neiging om vetophopingen te hebben die moeilijk te verminderen zijn met dieet en lichaamsbeweging alleen. Cryolipolyse biedt een effectieve oplossing om deze hardnekkige vetcellen te verminderen en het lichaam weer in vorm te brengen.

cryolipolyse
cryolipolyse
cryolipolyse